#

Cupa Mondială vine și la tine!

În perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018, Primăria Capitalei prin Compania Municipală Sport Pentru Toți, a organizat o super competiție de fotbal în incinta Arenei Naționale.

Sub numele de ,,Cupa Mondială vine și la tine”, organizatorii acestui eveniment de mare amploare au pus la dispoziție un ecran gigant unde au fost transmise live, toate meciurile Campionatului Mondial din Rusia 2018. Lângă marele ecran, pe terenul sintetic, cele 24 de echipe înscrise la competiția de minifotbal s-au luptat pentru a avansa în concurs și pentru a câștiga premiile oferite la final.

Alături de ecranul gigant și terenul sintetic de fotbal, toți participanții la eveniment s-au putut relaxa în FUN ZONE. În incinta Arenei Naționale au fost amplasate mese de foossball, foodtrucks, photobooth, copiii au putut să-și realizeze picturi pe față sau să se joace pe playstation.

În ultimele zile ale evenimentului, organizatorii au inițiat joculețe ad-hoc, iar câștigătorii au primit tricouri, vuvuzele, stegulețe și multe alte premii.

Echipele înscrise la competiția de minifotbal s-au distrat în fiecare zi și în toate etapele concursului. Pe data de 15 iulie, pe terenul sintetic a avut loc Finala Mică, în care Franța a câștigat împotriva echipei Uruguay și Finala Mare, în care Belgia a câștigat împotriva Germaniei.

Meciurile s-au încheiat cu festivitatea de premiere a echipelor, câștigătorii au fost premiați cu trofee, mingi, tricouri, rucsacuri sau genți pentru sport, iar cei clasați pe locul 1 vor beneficia de un super cantonament de fotbal, care va avea loc pe litoral.

Astfel, evenimentul ,,Cupa Mondială vine și la tine” din această lună plină de activități frumoase s-a încheiat cu succes.  

Contact

Holding Bucuresti

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#